Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4354g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2177g2438kcal478.9g0g65.3g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g849g3311kcal67.9g636.7g50.9g0g
Sipuli (kuorittu)348g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Rypsiöljy 118g1040kcal0g0g117.5g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)871g740kcal39.2g130.6g4.4g27g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g435g261kcal1.7g65.3g0.4g6.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 849g820kcal25.6g166.3g2.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17407kcal1235.6g2031.2g483.8g94.8g
Valittu annoskoko10000g8703kcal617.8g1015.6g241.9g47.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4352kcal308.9g507.8g121g23.7g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91678