Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1569g941kcal23.5g203.9g1.6g14.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g283g79kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Lohifileepalat (Findus)2614g3399kcal549g13.1g130.7g0g
Purjosipuli 261g60kcal4.7g6.3g0.5g5.5g
Kalaliemikuutio 96g292kcal9.6g32.6g13.4g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g61g1g3.1g
Vesi4357g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl436g1482kcal8.7g13.1g152.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g318kcal0.4g0.4g34.9g0g
Maustepippuri, annos 1g35g1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13859kcal1218.6g715.6g671.8g69.2g
Valittu annoskoko10000g6930kcal609.3g357.8g335.9g34.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3465kcal304.7g178.9g168g17.3g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742