Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 67g23kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Sokeri 29g116kcal0g28.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.7g1.8kcal0g0.5g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g228kcal1.3g2g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g766kcal3.8g76.4g47.4g3.4g
Valittu annoskoko184g383kcal1.9g38.2g23.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna92g191kcal1g19.1g11.9g0.9g
Arvot/100g100g208kcal1g20.8g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891