Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 38g29kcal6.6g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g1.2g8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g199kcal18.2g21g4g1g
Valittu annoskoko184g99kcal9.1g10.5g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna92g50kcal4.6g5.3g1g0.3g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519