JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kani 109g178kcal23.1g0g9.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.3g1.5kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g10g3.1kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g457kcal47.2g4.4g26.8g1.4g
Valittu annoskoko184g228kcal23.6g2.2g13.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g114kcal11.8g1.1g6.7g0.4g
Arvot/100g100g124kcal12.8g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386