Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 109g42kcal1.1g7.5g0.2g2.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja4.9g17kcal0g4g0g0g
Saksanpähkinä 7.7g52kcal1.1g0.3g5g1.2g
Vuohenjuusto President33g85kcal6.2g0.2g6.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g464kcal17.4g26.4g30.4g8.6g
Valittu annoskoko184g232kcal8.7g13.2g15.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna92g116kcal4.4g6.6g7.6g2.2g
Arvot/100g100g126kcal4.7g7.2g8.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701