Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Nakki, keskiarvo 38g88kcal4.3g0.4g7.7g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g94g28kcal1.4g4.2g0.4g2.3g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g25g11kcal0g2.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g25g40kcal0.5g0.9g3.7g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.9g4.1kcal0.1g0.5g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g356kcal12.6g17.4g25.6g4.8g
Valittu annoskoko184g178kcal6.3g8.7g12.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna92g89kcal3.2g4.4g6.4g1.2g
Arvot/100g100g97kcal3.4g4.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966