Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo28g200kcal0.1g0.1g22.5g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.8g0.6g1.6g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 38g33kcal0.4g6.9g0.2g0.7g
Taloussuklaa, Fazer19g97kcal0.7g10.5g5.6g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g1292kcal17.2g163.4g62g6.6g
Valittu annoskoko184g646kcal8.6g81.7g31g3.3g
Annoskoko puolitettuna92g323kcal4.3g40.9g15.5g1.7g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.3g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328