Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 31g94kcal5.6g0.4g7.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g483kcal27.6g7.2g38.6g2.2g
Valittu annoskoko184g241kcal13.8g3.6g19.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna92g121kcal6.9g1.8g9.7g0.6g
Arvot/100g100g131kcal7.5g2g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557