Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Nauris 25g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g17g5.3kcal0.2g1.3g0g0.5g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.7g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)1.7g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%19g20kcal0.5g0.5g1.9g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)40g45kcal9.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g202kcal21.6g10.4g8g3.2g
Valittu annoskoko185g101kcal10.8g5.2g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g51kcal5.4g2.6g2g0.8g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266