Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.6kcal0.2g0.6g0g0.4g
Punajuuri 20g7.6kcal0.2g1.4g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]10g32kcal1.1g0g3.5g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 28g79kcal2.9g2.3g6.5g0g
Sitruuna kuorittu 1.7g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g306kcal10.4g20.4g20.2g3.4g
Valittu annoskoko185g153kcal5.2g10.2g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna92g77kcal2.6g5.1g5.1g0.9g
Arvot/100g100g83kcal2.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209