Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g45g171kcal2.4g14.4g11.2g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen45g63kcal8.5g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka14g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g23g38kcal1.7g1.2g2.9g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Tomaatti 9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g17g46kcal5.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g760kcal40.4g34.4g49.8g3.8g
Valittu annoskoko185g380kcal20.2g17.2g24.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna92g190kcal10.1g8.6g12.5g1g
Arvot/100g100g206kcal10.9g9.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671