Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g28g95kcal0.6g0.8g10.1g0g
Kookoshiutale 6.5g43kcal0.5g0.4g4.2g1.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 105g40kcal0.2g8.5g0.1g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g19g114kcal3.6g0.9g10.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.5g50kcal2g0.5g4.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g962kcal14.2g23.2g88g7.2g
Valittu annoskoko185g481kcal7.1g11.6g44g3.6g
Annoskoko puolitettuna92g241kcal3.6g5.8g22g1.8g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.3g23.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976