Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g14g39kcal2.7g0g3.2g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g38g45kcal7.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g235kcal22g11.6g11g3g
Valittu annoskoko185g118kcal11g5.8g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna92g59kcal5.5g2.9g2.8g0.8g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417