Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g36g120kcal5.8g22.6g0.7g2.2g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g55g50kcal11.1g0g0.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g20g12kcal0.1g3g0g0.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl36g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g36g22kcal0.4g1.6g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g495kcal37.2g57g13g5.4g
Valittu annoskoko185g248kcal18.6g28.5g6.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna92g124kcal9.3g14.3g3.3g1.4g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.4g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885