Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)33g22kcal4.9g0g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 33g4.3kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne 22g15kcal1.1g2.1g0.1g0.7g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 11g7.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 44g28kcal1.4g2.1g1.5g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 18g4.7kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g211kcal19.2g15.8g6.4g3.4g
Valittu annoskoko185g106kcal9.6g7.9g3.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna92g53kcal4.8g4g1.6g0.9g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170