Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 25g29kcal4.2g0g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g13g31kcal1.8g0.4g2.5g0g
Pinaattipakaste 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g202kcal15.6g14.8g8g2g
Valittu annoskoko185g101kcal7.8g7.4g4g1g
Annoskoko puolitettuna92g51kcal3.9g3.7g2g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369