Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g174g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Bataatti, kuorittu 160g130kcal2.5g26.9g0.1g4.8g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)334g117kcal5.3g23g0.3g4.7g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g15g37kcal0.9g1.2g3.1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g214g737kcal53.4g128.1g4.7g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g3038kcal133g428.2g92.6g75.8g
Valittu annoskoko1840g1519kcal66.5g214.1g46.3g37.9g
Annoskoko puolitettuna920g760kcal33.3g107.1g23.2g19g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959