Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri100g406kcal0g99.9g0g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g1644kcal0.6g401.2g0g0g
Valittu annoskoko1840g822kcal0.3g200.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna920g411kcal0.2g100.3g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464