Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 670g226kcal4.6g36.9g0.7g9.4g
Sokeri 285g1156kcal0g284.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g42kcal1.5g8g0.9g3.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g6.7g18kcal0.2g5.3g0.2g3.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g107kcal0g26.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl670g2279kcal13.4g20.1g234.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g7655kcal39.4g762.8g472.8g33.8g
Valittu annoskoko1840g3828kcal19.7g381.4g236.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna920g1914kcal9.9g190.7g118.2g8.5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891