Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g333g1331kcal24.3g206.3g46.6g4g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sokeri 283g1148kcal0g282.5g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa532g532kcal58.6g16g26.6g0g
Karpalo 266g87kcal1.2g9.2g1.9g8.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio266g373kcal7.5g17.3g31.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g53kcal0g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g7465kcal219.8g1090g244g25.6g
Valittu annoskoko1840g3733kcal109.9g545g122g12.8g
Annoskoko puolitettuna920g1866kcal55g272.5g61g6.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239