Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1096g1447kcal143.6g3.3g91g0g
Voi 100g723kcal1.2g0.4g81g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g299g1794kcal71.7g19.7g161.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl332g1186kcal6.6g10g126.2g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g10351kcal446.2g80g919.2g0g
Valittu annoskoko1840g5175kcal223.1g40g459.6g0g
Annoskoko puolitettuna920g2588kcal111.6g20g229.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765