Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g533g1973kcal24g165.3g133.3g19.7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g200g386kcal38g0.2g26g0g
Katkarapu 240g164kcal34.7g0g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Maito, Kevyt267g123kcal8.5g12.8g4g0g
Kuohukerma,valio,2dl133g453kcal2.7g4g46.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa133g400kcal30.7g0g30.7g0g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g7656kcal333.8g372.8g530.4g42.8g
Valittu annoskoko1840g3828kcal166.9g186.4g265.2g21.4g
Annoskoko puolitettuna920g1914kcal83.5g93.2g132.6g10.7g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415