Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1336g468kcal21.4g92.2g1.3g18.7g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g267g802kcal69.5g0g58.8g0g
Oliiviöljy 36g319kcal0g0g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Basilika, tuore 5.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 11g33kcal1.2g2.3g1.1g4.6g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g3424kcal194.6g217.8g196g56g
Valittu annoskoko1840g1712kcal97.3g108.9g98g28g
Annoskoko puolitettuna920g856kcal48.7g54.5g49g14g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213