Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 763g1447kcal206.8g0g68.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)332g282kcal3.3g11.6g23.2g0g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Korppujauho 83g304kcal8.7g62.1g0.9g4.4g
Kananmuna kuoreton 365g520kcal45.6g1.1g37.4g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g5269kcal538.8g174.2g262g19.2g
Valittu annoskoko1840g2635kcal269.4g87.1g131g9.6g
Annoskoko puolitettuna920g1317kcal134.7g43.6g65.5g4.8g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992