Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g112kcal0g27.3g0g0.5g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 100g407kcal0g100.2g0g0g
Mustikka metsä- 669g295kcal3.3g42.8g4g22.1g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 284g976kcal29g199.1g3.4g10g
Kaurahiutale 117g438kcal17g66.7g8.5g11.7g
Kananmuna kuoreton 184g263kcal23g0.6g18.9g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 100g407kcal0g100.2g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 335g1797kcal3g2.3g200.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g9446kcal152.4g1091g471g88.8g
Valittu annoskoko1840g4723kcal76.2g545.5g235.5g44.4g
Annoskoko puolitettuna920g2362kcal38.1g272.8g117.8g22.2g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306