Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 40g58kcal5.1g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho sunnuntai728g2548kcal87.3g516.8g15.3g25.5g
Grahamjauho, 1 dl212g764kcal27.6g146.5g6.4g26.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen152g1092kcal0g0g121.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 51g38kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Maito, Kevyt506g233kcal16.2g24.3g7.6g0g
Sokeri 142g575kcal0g141.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g10613kcal285.6g1659.4g309.8g111g
Valittu annoskoko1840g5306kcal142.8g829.7g154.9g55.5g
Annoskoko puolitettuna920g2653kcal71.4g414.9g77.5g27.8g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187