Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1808g7233kcal132g1121.2g253.2g21.7g
Kananmuna kuoreton 796g1135kcal99.5g2.4g81.6g0g
Sokeri 1537g6239kcal0g1535.5g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2893g2893kcal318.3g86.8g144.7g0g
Karpalo 1447g471kcal6.4g49.9g10.1g47.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1447g2025kcal40.5g94g173.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g72g289kcal0g72.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40572kcal1193.4g5924.2g1326.4g138.8g
Valittu annoskoko10000g20286kcal596.7g2962.1g663.2g69.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10143kcal298.4g1481.1g331.6g34.7g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239