Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 6204g12117kcal1159.4g0g837.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton310g65kcal0.9g5g0g0.3g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1117g737kcal167.5g0g7.8g0g
Tomaatti 775g177kcal4.3g26.8g2.3g10.9g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g1241g1489kcal100.5g68.2g86.8g0g
Tilli, tuore 310g93kcal11.4g2.8g2.5g6.5g
Mustapippuri 6.2g17kcal0.7g2.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29389kcal2889.4g210.4g1874.2g38.6g
Valittu annoskoko10000g14694kcal1444.7g105.2g937.1g19.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7347kcal722.4g52.6g468.6g9.7g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641