Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)6957g7791kcal1600g0g146.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus1449g1884kcal43.5g29g188.4g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g1594g4464kcal287g8g366.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28278kcal3861g74g1402.4g0g
Valittu annoskoko10000g14139kcal1930.5g37g701.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g7070kcal965.3g18.5g350.6g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129