Kukkakaali-parsakaali-palvikinkkugratiini

Laita kukkakaali- ja parsakaalinuput voideltuun vuokaan.

Lisää sekaan kuutioitu palvikinkku.

Kaada päälle kolmen juuston ruokakerma.

Paista 200 °C:ssa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito Korpelan palvikinkku526g526kcal89.4g5.3g15.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g438g526kcal14.9g15.8g43.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g526g89kcal10g11g1.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow351g70kcal10.5g7g0g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g2423kcal249.6g78.2g121.4g17.6g
Valittu annoskoko1841g1212kcal124.8g39.1g60.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna921g606kcal62.4g19.6g30.4g4.4g
Arvot/100g100g66kcal6.8g2.1g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354319