Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali630g133kcal7.6g21.4g1.3g13.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 560g1274kcal106.4g0g95.2g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g2992kcal234.2g73.8g194.2g38.2g
Valittu annoskoko1841g1496kcal117.1g36.9g97.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna921g748kcal58.6g18.5g48.6g9.6g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704