TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1126g229kcal6.8g42.8g3.4g15.8g
Paprika punainen 375g110kcal3.5g16.9g1.5g7.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Lihaliemi laimennettu 300g57kcal0g9g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3684g1351kcal22.2g140.8g74.4g46.4g
Valittu annoskoko1842g675kcal11.1g70.4g37.2g23.2g
Annoskoko puolitettuna921g338kcal5.6g35.2g18.6g11.6g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099