Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3023g10373kcal308.1g2116.3g36.3g105.8g
Sokeri 1977g8024kcal0g1974.8g0g0g
Leivinjauhe 58g102kcal3g22g0g0.3g
Margariini, 60%, Rainbow1454g7994kcal13.1g13.1g872.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)581g733kcal64g1.7g52.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1163g372kcal38.4g52.3g0g0g
Mustikka metsä- 1744g768kcal8.7g111.6g10.5g57.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56732kcal870.6g8583.6g1942.4g327.4g
Valittu annoskoko10000g28366kcal435.3g4291.8g971.2g163.7g
Annoskoko puolitettuna5000g14183kcal217.7g2145.9g485.6g81.9g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105