Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6957g2007kcal69.6g320g20.9g125.2g
Vehnälese 104g238kcal13.9g16.1g4.7g39.1g
Vesi1391g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g696g2365kcal13.9g20.9g243.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu835g1052kcal91.8g2.5g75.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g17g69kcal0.3g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11462kcal379g752.8g688.4g328.6g
Valittu annoskoko10000g5731kcal189.5g376.4g344.2g164.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2865kcal94.8g188.2g172.1g82.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060