BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g574g577kcal17.2g80.4g21g5.2g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Chili paprika punainen31g12kcal0.6g2.8g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha613g1017kcal116.4g0g61.2g0g
Rypsiöljy 102g905kcal0g0g102.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g219g263kcal7.4g7.9g21.9g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3689g5648kcal289g199g413.6g15g
Valittu annoskoko1844g2824kcal144.5g99.5g206.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna922g1412kcal72.3g49.8g103.4g3.8g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537