Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g306g266kcal55.1g4.6g3.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)270g470kcal47.5g0g31.3g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g135g14kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Kurkku 270g30kcal1.5g3.8g0.3g1.9g
Tomaatti 270g62kcal1.5g9.3g0.8g3.8g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g360g234kcal46.8g7.2g1.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore54g14kcal0g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3690g2281kcal311.2g78.4g75.2g21g
Valittu annoskoko1845g1141kcal155.6g39.2g37.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna923g570kcal77.8g19.6g18.8g5.3g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573