Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Herkkusieni 157g25kcal3.3g0.5g0.5g2.4g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana 148g49kcal0.9g8.2g0.3g3.8g
Bataatti, kuorittu 198g160kcal3.1g33.3g0.1g5.9g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 674g803kcal97.4g0g46.1g0g
Vesi315g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl90g76kcal1.3g4g6.3g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g144g460kcal21.6g0g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3690g3221kcal259.2g104.8g193.4g28.2g
Valittu annoskoko1845g1610kcal129.6g52.4g96.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna923g805kcal64.8g26.2g48.4g7.1g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938