Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 749g571kcal14.1g116.2g1.5g7.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.5g3g3.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3690g2350kcal155.8g255.6g70g21.4g
Valittu annoskoko1845g1175kcal77.9g127.8g35g10.7g
Annoskoko puolitettuna923g588kcal39g63.9g17.5g5.4g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073