Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 791g602kcal14.9g122.5g1.6g7.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)21g151kcal0.2g0.2g16.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g210g399kcal31.5g0g31.5g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g118kcal8g0g9.2g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste3.5g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g2581kcal111.2g252.8g118.6g18.4g
Valittu annoskoko1848g1291kcal55.6g126.4g59.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna924g645kcal27.8g63.2g29.7g4.6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770