Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1203g204kcal4.8g30.1g7.2g8.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%401g1002kcal60.1g12.4g80.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g44g129kcal4g7.5g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g2780kcal143g119.2g194.2g23.6g
Valittu annoskoko1848g1390kcal71.5g59.6g97.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna924g695kcal35.8g29.8g48.6g5.9g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175