Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi427g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 43g152kcal13.9g22.6g0.4g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g85g265kcal15.4g35g6.8g15.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 107g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Sokeri 145g590kcal0g145.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g4.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.8g21kcal0.8g4.1g0.5g1.9g
Hiiva 43g32kcal5.6g0.5g0.2g2.9g
Vehnäjauho, sunnuntai726g2542kcal87.1g515.6g15.3g21.8g
Rusinat (Rainbow) 1 pss107g342kcal3.2g75.8g0.7g10.4g
Mantelirouhe, 1 rkl34g198kcal7.2g1.8g17.3g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl85g769kcal0g0g85.4g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g10184kcal298.4g1601.8g279.4g112.8g
Valittu annoskoko1848g5092kcal149.2g800.9g139.7g56.4g
Annoskoko puolitettuna924g2546kcal74.6g400.5g69.9g28.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103