Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 999g632kcal30g47.9g35g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g360g1259kcal12.6g291.3g3.6g10.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g5755kcal174.8g721.8g239.2g21.8g
Valittu annoskoko1848g2878kcal87.4g360.9g119.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna924g1439kcal43.7g180.5g59.8g5.5g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300