Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1411g475kcal9.7g77.6g1.4g19.7g
Sokeri374g1518kcal0g373.5g0g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g3986kcal19.4g902.2g2.8g39.4g
Valittu annoskoko1848g1993kcal9.7g451.1g1.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna924g997kcal4.9g225.6g0.7g9.9g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878