Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton699g4597kcal181.7g76.9g412.2g14g
Canderel makeutusjauhe35g134kcal1g32.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 84g310kcal15.5g9.2g18.2g25.5g
Kookoshiutale 122g808kcal9.9g7.8g78.9g19.9g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)699g2997kcal531g34.9g76.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g17694kcal1478.2g322.6g1172.4g118.8g
Valittu annoskoko1848g8847kcal739.1g161.3g586.2g59.4g
Annoskoko puolitettuna924g4423kcal369.6g80.7g293.1g29.7g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892