CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 320g1049kcal33.8g194.3g7g31.7g
Kauralese 31g113kcal5.7g14.3g2.4g5.5g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g556kcal0g0g62.8g0g
Arla Apetina Feta 3%233g256kcal41.9g4.7g7g0g
Paprika vihreä 116g25kcal1.1g2.9g0.3g2.2g
Paprika keltainen 175g53kcal1.6g8.9g0.3g3.5g
Tomaattimurska 233g68kcal1.3g12.3g0.5g4.4g
Pinaatti 58g7.8kcal0.9g0.2g0.2g0.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili paprika punainen29g12kcal0.6g2.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaatti 175g40kcal1g6g0.5g2.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 175g401kcal39.3g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g5250kcal258.8g509.2g214.8g103g
Valittu annoskoko1848g2625kcal129.4g254.6g107.4g51.5g
Annoskoko puolitettuna924g1312kcal64.7g127.3g53.7g25.8g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327