Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu231g292kcal25.4g0.7g20.8g0g
Sokeri 328g1330kcal0g327.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g376g105kcal2.3g22.4g0.8g9.4g
Vehnäjauho puolikarkea 283g969kcal28.8g197.7g3.4g9.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen193g1388kcal0g0g154.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g96g694kcal1g1g77.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g96g241kcal13.5g3.3g19.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g241g964kcal0g241g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.9g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g11998kcal142g1594.6g551.2g38.6g
Valittu annoskoko1848g5999kcal71g797.3g275.6g19.3g
Annoskoko puolitettuna924g3000kcal35.5g398.7g137.8g9.7g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081