Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali872g184kcal10.5g29.6g1.7g18.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa244g732kcal56.1g0g56.1g0g
Smetana105g408kcal2.2g2.3g43.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.1g9g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 349g772kcal61g0g59.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g4525kcal280.2g118g323.6g44.4g
Valittu annoskoko1848g2263kcal140.1g59g161.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna924g1131kcal70.1g29.5g80.9g11.1g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799