Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g100g386kcal6.8g61.1g27.1g0g
Flora, vihreä 70%15g93kcal0.1g0.1g10.5g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%100g110kcal11g3.5g5.1g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g226g902kcal0g225.5g0g0g
Porkkanaraaste 200g366g99kcal2.2g19.4g0.7g9.1g
Rypsiöljy rainbow93g839kcal0g0g93.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu221g278kcal24.3g0.7g19.8g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)44g265kcal9.3g2.9g23.8g3.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl341g1363kcal0g340.7g0g0g
Vehnäjauho X-tra311g1087kcal40.4g220.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g11004kcal190.8g1785g367.8g25.8g
Valittu annoskoko1848g5502kcal95.4g892.5g183.9g12.9g
Annoskoko puolitettuna924g2751kcal47.7g446.3g92g6.5g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496