Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 933g399kcal31.5g44.8g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 224g320kcal28g0.7g23g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1249kcal37.1g254.8g4.4g12.7g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g280g39kcal5.3g1.1g1.4g0g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g4673kcal203.8g602.8g150.8g25.4g
Valittu annoskoko1848g2336kcal101.9g301.4g75.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna924g1168kcal51g150.7g37.7g6.4g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474